Opera bygger fellesskap

Opera utvider MyOpera fra portal til fellesskap, og oppgrader tjenesten Opera Composer der brukerne kan koke sammen sin private utgave av nettleseren.

I dag er dagen da profilen til MyOpera legges om fra portal til fellesskap, det vil si til forum og tjenestekilde for brukerne. Det er tilgang til ulike "skins" for å forandre utseende på nettleseren, en hjelpetjeneste, informasjon om bruk av nettleseren med ulike typer funksjonshemning, nedlasting av tilleggsfunksjoner, og støtte til web-designere og andre som arbeider med kode. Opera Software AS lover at flere tjenester skal legges til etter hvert, og oppfordrer brukerne til å komme med forslag.

Opera Composer er en web-tjeneste der du skreddersyr din egen nettleser for Linux eller Windows. Windows-varianten tillater nå 15 ulike språk: dansk, engelsk, hollandsk, estlandsk, finsk, fransk, tysk, islandsk, italiensk, norsk bokmål, nynorsk, Brasil-portugisisk, portugisisk, spansk og svensk. Selv-designede nettlesere kan distribueres gratis til venner, kunder og kollegaer.

Til toppen