Opera klar med ny betaversjon

Opera 9.6 nærmer seg. I går kom den første betaversjonen

Opera klar med ny betaversjon

Opera 9.6 nærmer seg. I går kom den første betaversjonen

Etter en periode med alfatesting kom Opera 9.6 i går i en beta 1-versjon. Det bør bety at denne versjonen er forholdsvis stabil å bruke, selv om det fortsatt er snakk om et uferdig produkt som ikke er gjennomtestet.

Opera 9.6 inkluderer ikke de helt store nyhetene, men i stedet en rekke mindre forbedringer.

Den viktigste, ifølge Opera Software, er at Opera Link, som synkroniserer brukerdata mellom Opera-versjoner på ulike maskiner og mobiltelefoner, nå også vil synkronisere brukerens egne søkemotorvalg og historikken over URL-er brukeren selv har skrevet inn i adressefeltet.

Dessuten støtter Opera nå forhåndsvisning av feeder. Hvis brukeren klikker på Feed-ikonet til høyre i adressefeltet i nettleseren, vil man kunne forhåndsvise feeden i en enkel layout.

I Opera Mail-delen innføres det nå et modus for lav båndbredde, som gjør at klienten bare vil laste ned en del av hver melding, med mindre det i hvert tilfelle gis beskjed om noe annet.

For brukere som mottar mye e-post, skal det nå også være enklere å følge eller ignorere tråder eller kontakter gjennom Follow/Ignore-valget i kontekstmenyen for e-post. Dette kan også gjøres direkte i meldingene.

Det skal også være mulig å vise kun meldinger som alle er fra samme tråd.

Dessuten loves det ytterligere, generelle ytelsesforbedringer, slik at websider vises raskere.

En oversikt over alle nyhetene og forbedringene i Opera 9.6 beta 1, finnes på denne siden.

Selve nettleseren er tilgjengelig her.

    Les også:

Til toppen