Oppdaterer for Win 3.11

Mens andre programvarehus ser ut til å tro at alle brukere konverterer til Windows 95, benytter Corel sjansen til å oppdatere WordPerfect for Windows 3.11.

Mens andre programvarehus ser ut til å tro at alle brukere konverterer til Windows 95, benytter Corel sjansen til å oppdatere WordPerfect for Windows 3.11.

Mens Microsoft helst ser at alle tror at Windows 95 har overtatt helt som operativsystem, er fortsatt mange brukere rundt omkring i verden som sitter på eldre versjoner av systemet. Det er disse Corel nå vil hente markedsandeler fra når de annonserer WordPerfect 7 for Windows 3.11. Dette er en oppdatering av WP som nå også inneholder endel Web-muligheter.

Ifølge Corel inkluderer denne oppdateringen alle verktøy fra Windows 95 versjonen av WP 7, som f.eks Internett-kopling fra dokumentene, Netscapes Navigator, støtte for HTML - inkludert konvertering fra WP-formatet, samt support for SGML (Standard Generalized Markup Language).

- Det er fortsatt en stor brukergruppe der ute, spesielt i det offentlige, sier Daniela Gaudert i Corel til ZDNN news. - Vi vender oss til disse brukernes behov når vi nå oppdaterer en 16-bits versjon.

Denne brukergruppen kan være større enn noen folk tror. - Omtrent 17,5 prosent av alle operativsystemer som ble solgt i 1996 var Windows 3.x eller DOS, sier Dan Kusnetzky, analytiker hos International Data Corp (IDC).

- Det er ikke forbausende at noen nå slipper programvare for eldre operativsystemer, fortsetter han. Det er ikke bare bare å flytte over til et nytt operativsystem, og Corel har vel sett at dette gir muligheter for å gi Win 3.x-brukere bedre muligheter, samtidig som Corel får nye markedsandeler der hvor det fra før ikke fantes Corel-programvare.

Dette er ikke noe nytt trekk fra Corel, sier Gaudert, og viser til at selskapet så sent som i januar i år lanserte en oppdatering for DOS-versjonen av WP.

Til toppen