Oppdatert redigering av hjemmevideo

Avid annonserte nylig at utgivelsen av Pinnacle Studio 10 er rett rundt hjørnet.

Pinnacle, som i mars ble et heleid datterselskap av Avid, annonserte nylig at utgivelsen av Pinnacle Studio versjon 10 er i rute. Det betyr at masseproduksjonen starter denne måneden, med ventet tilgjengelighet hos forhandlere i løpet av oktober.

Pinnacle Studio er et produkt beregnet for redigering av hjemmevideo. Den nye versjonen kommer i to utgaver, Studio og Studio Plus. Dessuten vil begge versjonene kunne leveres sammen med forskjellig type maskinvare for tilkobling av videokilder.

Den vanlige Studio-utgaven skal være designet for historiefortellere i begynnerfasen, som er ute etter et raskt og enkelt program for å forbedre og dele egne videoopptak. Den inneholder løsninger for å lage DVD-er med navigasjon og bevegelige menyer, mulighet for å lage lysbildeshow fra digitalbilder og hurtigmetoden SmartMovie II, som skal gjøre det mulig å klargjøre hjemmevideoer med ett tastetrykk. Effekter skal kunne skapes og forhåndsvises i sanntid.

Studio Plus er beregnet på mer avanserte videoentusiaster som trenger ekstra kraft, kontroll og kvalitet for å skape mer profesjonelt utseende resultater. I tillegg til standardfunksjonaliteten fra Studio, inneholder Plus-utgaven funksjonalitet for bilde-i-bilde-visning, effekter med grønn skjerm og full HD-redigering, også for lysbildeshow. Pakken inneholder også flere effekter og formatuavhengige overganger. Arbeidet kan forhåndsvises i full oppløsning på en primær eller sekundær skjerm. Inkludert er også Studio MediaSuite, en programvareserie som brenneprogramvare for foto, lyd og CD/DVD.

Den forventede utsalgsprisen på Studio 10 starter på 699 kroner. Kombinert med maskinvare starter prisen på 899 kroner.

Alle eksisterende Pinnacle Studio-kunder kan oppgradere til Pinnacle Studio Plus versjon 10 for 59 dollar.

Til toppen