FORBRUKERTEKNOLOGI

Oppdatert Skype videresender samtaler

Kommunikasjonstjenesten Skype lanserte torsdag en ny versjon av klienten og mer nyttig funksjonalitet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
30. sep. 2005 - 09:46

Etter en måneds offentlig betaperiode, har IP-telefoni- og lynmeldingstjenesten Skype lansert en ny utgave av Windows-klienten - versjon 1.4. Den nye utgaven åpner for tre nye egenskaper, som delvis skal gi brukerne mer funksjonalitet, og delvis øke inntektene til selskapet.

Den viktigste av nyhetene er nok at brukerne nå får muligheten til å videresende innkommende samtaler til et annet Skype-abonnement eller til mobil- eller fasttelefon. Tjenesten kalles Call Forwarding. Overføring til et annet Skype-abonnement skal være gratis, mens abonnenten må betale SkypeOut-tariff for å videresende samtalen til fast- eller mobiltelefon. Den som ringer skal ikke måtte betale ekstra for dette.

    Les også:

Den nye versjonen skal gjøre det enklere å søke i Skypes Global Directory og gjør det mulig å importere kontakter fra Outlook. Med Skype Toolbar kan brukerne ringe via Skype direkte fra Outlook eller Internet Explorer.

Skype har også lansert Personalise Skype, en betalingstjeneste som gjør det mulig for brukerne å kjøpe bilder, lyder og ringetoner.

Det blir ikke opplyst om når denne funksjonaliteten vil bli tilgjengelig i klientene for blant annet Mac og Linux.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.