Oppkjøpsbølgen er i gang

Krisetider gir gode tider for oppkjøp. Nå slår telekombransjen til.

Oppkjøpsbølgen er i gang

Krisetider gir gode tider for oppkjøp. Nå slår telekombransjen til.

I et intervju med digi.no i dag spår Abelia-sjef Paul Chaffey at finanskrisen kan utløse en oppkjøpsbølge.

    Les også:

En time senere tikker det inn en melding fra konsulentselskapet Know IT som skriver at de nå styrker sin posisjon innenfor telekombransjen med oppkjøpet av det svenske Net Result konsernet.

Net Result med 110 ansatte leverer løsninger og tjenester til hele verdikjeden til telekomoperatører. Selskapet har en kundebase bestående av de største aktørene innenfor telekombransjen. Net Result har kontorer i Stockholm og i Seattle i USA. Samtidig styrker Know IT sitt tilbud i Östersundsregionen med oppkjøpet av IT-konsulentselskapet HiBC Systemutvikling, som har 23 medarbeidere. Dette selskapet tilbyr tjenester innenfor systemutvikling og prosjektledelse.

- Oppkjøpet av Net Result styrker vår posisjon som leverandør av tjenester til telekombransjen i hele Norden. Selskapet er en viktig partner til Telenor i Sverige og vi tror at dette oppkjøpet vil bidra til å gi oss større ressurstilgang, sier administrerende direktør Erik Amundrud i den norske virksomheten Know IT Objectnet.

Know IT ble etablert i 1990 og har i dag mer enn 1100 medarbeidere på 21 steder i Sverige, i Oslo, Kristiansand og Arendal i Norge samt i Tallinn i Estland.

Til toppen