Opticom i støtet

Opticom har steget med mer en 4,5 milliarder kroner på to dager, som tilsvarer den samlede markedsverdien til Tandberg Television.

Opticom har steget med mer en 4,5 milliarder kroner på to dager, som tilsvarer den samlede markedsverdien til Tandberg Television.

Opticom ASA som
driver utvikling av
et nytt revolusjonerende
optisk lagringsmedium
har de siste dagene steget
kraftig. Selskapet har på
to dager steget fra
1025 norske kroner
til 1400 kroner - eller med
over 35 prosent.

Totalt har aksjen steget med gigantiske 4,6 milliarder kroner som tilsvarer den samlede markedsverdien til Tandberg Television!

Opticom har ikke sendt ut noen børsmelding som kan forklare den sterke kursoppgangen, men i markedet spekuleres det i at flere meglerhus er i ferd med å publisere positive analyser på selskapet. Det må bemerkes at flere ledende norske meglerhus allerede er positive til selskapet.

I tillegg skal søkemotor-selskapet Fast Search & Transfer ASA, hvor Opticom eier 37 prosent, noteres på Oslo Børs innen utgangen av november. Det er også planer om å notere Fast på Nasdaq, men så langt har det ikke kommet noen informasjon når dette vil finne sted. I den forbindelse har Fast fått fullmakt til å utstede aksjekapitalen med opptil 50 prosent, og det forventes at selskapet vil gjennomføre en større emisjon i forbindelse med børsintroduksjonen. 

Følg den løpende kursen på

Til toppen