RESULTATERFINANS

Opticom kan gå i pluss

Takket være avtalen med spillprodusenten Eidos vi Opticom trolig gå i pluss i inneværende år.

Eirik Flaa
20. nov. 1997 - 18:19

Oppfatningen av Opticom som børsboble kan være i ferd med å forsvinne, til tross for at selskapet ennå ikke har bevist at det er mulig å masseprodusere deres sagnomsuste lagringsprodukter. Årsaken er avtalen med spillselskapet Eidos som skal betale fem millioner dollar for halvparten av et joint venture-selskap de to skal etablere.

- Avtalen vil trolig føre til at Opticom går med et lite overskudd. Hvis vi mot formodning skulle gå med underskudd vil det bli marginalt, sier Jon Lervik til digi.no. Lervik er en av de ansatte i Opticom som går over i det nystiftede selskapet Fast Internet Transfer (FIT)

Også Hans Gude Gudesen, gründer og teknologidirektør i Opticom, mener den kommersielle side i Opticom er i ferd med å blomstre..

- Vi vil lansere en drøss med lisensavtaler i tiden fremover. Tiden som rent forsikringsselskap er forbi, sier Gudesen og legger til at fokus på inntjening nå er det viktigste i selskapet.

- Herfra er det bare business, og nå skal vi snakke det eneste språket som omverdenen sysnes å forstå: penger, sier Gudesen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.