RESULTATERFINANS

Opticom samler forskningen i Sverige

Opticom har opprettet ett nytt datterselskap som skal koordinere forskningsaktivitetene i Opticom. Selskapet som er døpt Thin Film Technologies, skal etter planen ha 15 ansatte så tidlig som våren 1998.

Eirik Flaa
19. nov. 1997 - 17:22

Thin Film Technologies AB, er navnet på et nytt heleid datterselskap børsboblen Opticom har opprettet i Linköping, Sverige. Som leder for den svenske virksomheten, har Opticom ansatt Magnus Bergren, som tidligere har jobbet med "solid state laser"- teknologi i Bell Labs. Opticom har fra tidligere av en forskningsavtale med Bell Labs som er et datterselskap av Lucent Technologies Inc.

Bergren vil ikke kommentere om han har jobbet med samarbeidsprosjektet i Bell Labs, og er generelt svært sparsommelig med å gi ut informasjon da digi.no kontaktet ham i ettermiddag. Ei heller vil han ut med hvor mange ansatte datterselskapet har i dag men han sier målsetningen er å ha 15 medarbeidere på plass våren 1998.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.