Opticom-tabbe avslører ny samarbeidspartner

Opticom har et større eller mindre samarbeid med japanske Sanyo, det avslører et teknisk triks med et bilde Opticom deler ut.

I tillegg til Intel, samarbeider Opticom med Sanyo. Beviset ligger rapporten selskapet delte på sin presentasjon 22. mai, skriver det tyske nettstedet Zeitform.

På side 46 i rapporten er det bilde av en brikke som Opticom sier er deres. På brikken står det tydelig TFE (Thin Film Electronics), men resten er skjult med et orange "forbudt"-merke Opticom har lagt oppå brikken.

Men dette er gjort etterpå - i vektorgrafikk, på toppen av et vanlige bilde. Zeitform har hentet opp rapporten på en maskin med et raskt grafikkort, men en treg prosessor. Dermed kommer bildet opp først - uten vektorgrafikken og man kan lese teksten "Sanyo". Her er bildet uten det orange skjulemerke:

Her kan du lese avsløringen til zeitform.info på tysk og her finner du Opticoms rapport fra 22. mai. (Adobe Acrobat-format)


Opticom kan dog ha manipulert bilde for å skaffe seg et passende bilde til presentasjonen, men dette virker lite sannsynlig.

Til toppen