Optimalisér nettopplevelsen

Å "tweake" vil si å finjustere innstillinger på datamaskinen din. TweakMASTER er programmet som gjør nettopp dette, for å optimalisere din Internett-opplevelse.

Optimalisér nettopplevelsen

Å "tweake" vil si å finjustere innstillinger på datamaskinen din. TweakMASTER er programmet som gjør nettopp dette, for å optimalisere din Internett-opplevelse.

Hvor mange ganger har du sittet og ventet på at en nettside skal lastes ned fra Internett, og ventet i det som virket som en evighet mens statuslinjen i nettleseren din ser ut som den har stoppet helt, eller bare såvidt beveger seg oppover? Kilden til tregheten kan selvsagt være en overbelastet server på den andre siden, men problemet kan også ligge i hvordan operativsystemet ditt er konfigurert.

Selv om Windows stadig utvikles og forbedres, med flere innebyggede applikasjoner både for arbeid og lek, er ingen enkeltverktøy eller alternativer perfekte for alle brukere. Ved å forandre instillinger til optimale verdier, installere oppdaterte drivere, fjerne feilinformasjon fra registeret og fjerne ubrukte applikasjoner vil det derfor være mulig å forbedre ytelsen på maskinen din betraktelig.

TweakMASTER er et Internett-optimaliseringsverktøy som hjelper deg med noe av dette: gjennom forsiktig og intelligent å "tweake" på gjemte Windows-innstillinger, vil programmet forsøke å gi deg hurtigere nedlasting og en generelt raskere Internett-opplevelse.
TweakMASTER er enkelt å bruke og krever ingen spesiell datakompetanse. Før du bruker programmet må du gjennom en veiviser der du angir hvordan du kobler deg til Internett, og utifra dette finjusterer TweakMASTER instillingene på maskinen din, slik at den optimaliseres for nettbruk. Programmet inkluderer også et hendig PC-klokke-synkroniseringsverktøy, en såkalt "innovativ DNS-akselerator" som gjør at nettsider lastes ned hurtigere, samt et verktøy som hindrer at du uventet skal kobles ned fra nettet.

TweakMASTER er et shareware-program. Du kan bruke det gratis i 30 dager, men ønsker du fortsatt å benytte deg av programmet etter endt prøvetid, må du betale 19.95 dollar, altså rundt 170 norske kroner.

Her kan du laste ned TweakMASTER.

Kilde: Online.no

Til toppen