Oracle forfremmer egen mann til toppjobben

Per Hove går over i ny jobb, og Oracle Norges nye sjef begynner i løpet av oktober.

Tore Bjelland blir forfremmet til administrerende direktør i Oracle Norge. Hvorvidt firmabil er inkludert i avtalen vites ikke, men Oracle har ihvertfall egen EL-bil som kan disponeres.
Tore Bjelland blir forfremmet til administrerende direktør i Oracle Norge. Hvorvidt firmabil er inkludert i avtalen vites ikke, men Oracle har ihvertfall egen EL-bil som kan disponeres. (Bilde: Marius Jørgenrud)

Per Hove går over i ny jobb, og Oracle Norges nye sjef begynner i løpet av oktober.

Administrerende direktør for Oracle Norge, Per Hove, trekker seg fra jobben. Det ble klart torsdag denne uken, og han fortalte at han skulle bruke litt tid på å lære opp etterfølgeren.

- Jeg skal bruke litt tid sammen med ham for å introdusere ham til partnere og kunder, sa Hove til digi.no.

Nå kan digi.no fortelle at det er Tore Bjelland som overtar, og at han er administrerende direktør i Oracle Norge fra og med 15. oktober.

Opplæringsperioden blir trolig kort, da Bjelland har lang fartstid i Oracle og han kjenner derfor selskapet svært godt.

Han har en mastergrad fra BI, og begynte i selskapet i 1999. Han har hatt forskjellige roller innen salg før han ble endel av ledelsen. Siden juni 2007 har han vært ansvarlig for storkunde-teamet i Norge.

Oracle organiserer sine land slik at administrerende direktør har en oppgave i tillegg til topplederstillingen. For Bjellands del blir det å være sjef for "Enterprise Sales" i Norden.

    Les også:

Til toppen