Oracle i lag med Olivetti

Mandag skrev digi:data at Olivetti Research Laboratory (ORL) i England har implementert et NC-nettverk. Idag røper Peter Rennison, PR-konsulent for ORL, at Oracle er så imponert over ORLs teknologi at de går sammen med Olivetti om å finansiere forskningslaboratoriet.

Dr. Andy Hopper, visepresident for Olivetti Research Laboratory i England fortalte mandag i samtaler med digi:data om ORLs virtuelle Network Computer. Laboratoriet har implementert et system som lar brukere aksessere informasjonen på sitt PC-skrivebord fra hvor som helst i verden med en Java-kapabel nettleser, en sak digi:data skrev om samme dag. Under samtalene antydet Dr. Hopper at det var noe spennende på gang, men at han ikke kunne røpe noe.

Idag røper Peter Rennison, som er PR-konsulent for ORL, at Oracle er så imponert over forskningslaboratoriets teknologi at de kjøper seg inn i ORL. Heretter skal Oracle og Olivetti i felleskap finansiere forskningen og utviklingen ved ORL. I tillegg til NC-nettverksteknologien hevder ORL å ha verdens første fungerende radio ATM (Asynchronous Transfer Mode) system.

- Jeg kan ikke røpe flere detaljer, men vi kommer snart med en pressemelding om samarbeidet, sier Rennison til digi:data.

;