Organizer forbereder sommer-offensiv

Den norske epost-tjenesten Organizer har lagt ut på turne i Europa for å lete etter partnere.

Som digi.no har skrevet tidligere planlegger Organizer en aggressiv europeisk satsning. Her i Norge har Organizer.net blitt svært populær med sine tjenster for gratis epostkontoer. Som med for eksempel Microsoft-eide Hotmail, kan du logge deg på din konto fra en hvilken som helst maskin med Internett og lese og skrive post.

I første omgang vurderer Organizer nye kontorer i Sverige, Finland, England, Holland, Spania og Tyskland. Målet er både å etablere selvstendige tjenester og skaffe seg avtaler med de mest populære nettstedene i disse landene

- Organizer legger ut på en rundreise i juli hvor vi skal besøke de viktigste nettstedene i landene vi vurderer å satse på. Etter denne første runden vil vi analysere mulighetene, og se på hvor det vil være behov for å ha egne kontorer. En etablering vil eventuelt skje i tredje kvartal i år, sier administrerende direktør Tom Hauge i Organizer.

- Vi er i gang i Sverige og Finland, men det er viktigt å løpe fort i Europa, for vi har jo noen konkurrenter. Vi er dog alene om å kunne la brukerne hente epost fra alle sine epost-kontoer, forteller Hauge til digi.no.

Største eier i Organizer er Segmentor, som også er største eier i digi.no.

Til toppen