Organizer hopper til Sverige

Det norske gratis-e-posttjenesten Organizer.net vil bli Nordens svar på Hotmail og hopper nå videre til Sverige.

Den norske gratis-e-posttjenesten Organizer.net har som digi.no skrev tidligere i måneden opplevd en utrolig vekst i trafikken.

-Den positive utviklingen fra nyttår bare fortsetter. I desember hadde vi 1.8 millioner sidevisninger, mens vi bare i mars noterte 4.9 millioner besøk. 257.000 nordmenn har nå e- post-konto hos Organizer, sier Lars Frelsøy, markedsssjef i Organizer.net.

Som tidligere lovet skal Organizer etablere seg i resten av Norden. Selskapet arbeider med å oversette tjenesten og inngå partnerskap i de andre landene. Det er Sverige som har vært førsteprioritet og den svenske tjenesten ble åpnet sent forrige uke.

Det er kunder av mobiloperatøren Sense som blir de første svenske kundene. Sense og Organizer samarbeider fra før her i Norge. I tillegg til gratis e-post, tilbyr Organizer også et kalendersystem og organisering av dokumenter i sin internett-tjeneste.

Digi.no gjør oppmerksom på at største eier i Organizer.net er investeringsselskapet Segmentor, som også er største eier i digi.no.

Til toppen