AVTALER & KONTRAKTER

Orkla skal over på Windows 7

Dell skal ordne overgangen, og levere ny infrastruktur og datasentraler.

7. sep. 2009 - 14:57

Dell har signert en omfattende avtale med Orkla, som innebærer at Dell skal modernisere Orklas IT-løsninger, går det fram av en pressemelding.

Avtalen har en verdi på rundt 80 millioner kroner, ikke medregnet løpende kjøp av pc-er de neste tre årene.

Dell skal implementere en ny infrastrukturløsning for Orkla, bygge nye datasentraler for konsernet, og migrere alle applikasjoner over til Windows 7. Avtalen omfatter prosjektledelse, konsulenttjenester, servere, nettverk, lagring, klienter og programvare.

– Med mange selvstendige virksomheter har vi en fragmentert IT-struktur. I stedet for å modernisere disse løsningene hver for seg velger vi nå en mer helhetlig tilnærming. Vi har behov for en leverandør som kan levere standardiserte tjenester og prosesser til en god pris. Dell har ut fra en samlet vurdering kommet best ut på dette, sier administrerende direktør Geir Olav Nistad i Orkla Shared Services.

Toppsjef Michael Jacobs i Dell Norge sier Dell de siste årene har gått fra å kun levere maskinvare til også å levere komplette løsninger og konsulenttjenester.

– Nå får vi totalansvaret for et av Norges største systemintegrasjonsprosjekter, sier Jacobs, og legger til at Dell Norge gleder seg til å jobbe tett sammen med Orkla de neste årene.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.