KORTNYTT

Oslo kjøper skrivere for 14 millioner

15. okt. 2007 - 08:38

Oslo kommune har inngått en avtale med Dropzone om kjøp av HP-skrivere for totalt 14 millioner kroner, forteller HP i en pressemelding.

Det er en markant sum, med tanke på at prisene på skrivere har falt drastisk de siste årene.

– Dette er nok den største avtalen som det er mulig å gjøre på skrivere i det norske forretningsmarkedet. Det er svært hyggelig å høre at Oslo kommune mener våre skrivere både er best på pris og det mest miljøvennlige valget, sier Trygve Daae, salgsansvarlig for skrivere i offentlig sektor hos HP.

Når undervisningsetaten med sine 185 skoler blir en del av avtalen neste sommer vil alle etater og kontorer i kommunen være involvert. Oslo kommune regner med 3 til 5 fem års levetid på sine skrivere, og HP regner derfor med at rundt 2.000 kommunale skrivere vil bli byttet ut i løpet av avtaleperioden.

Leveransen dreier seg både om farge- og sort/hvitt skrivere, fra personlige blekkskrivere til store nettverkslasere. Avtalen har en varighet på to år, med en opsjon for å utvide med et år.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.