Oslo Origo: – Føles ikke som en offentlig etat

Personen i gata har kanskje ikke hørt om Oslo Origo, men skal vi tro direktør Tine Reuterdahl, hadde både innbyggere og markedet merket det hvis digitaliseringsetaten ble fjernet.

Med fokus på autonome teams som selv har ansvar for tjenesten de leverer, føler ikke Mira Sjølie og Jan Schjetne at de jobber i en offentlig etat. Samtidig setter de pris på at jobben ikke gir dem noen etiske kvaler: – Det er en flott ting vi gjør her, at vi gjør livet lettere for folk som bor i Oslo, sier Schjetne.
Med fokus på autonome teams som selv har ansvar for tjenesten de leverer, føler ikke Mira Sjølie og Jan Schjetne at de jobber i en offentlig etat. Samtidig setter de pris på at jobben ikke gir dem noen etiske kvaler: – Det er en flott ting vi gjør her, at vi gjør livet lettere for folk som bor i Oslo, sier Schjetne. Foto: Sara Engesvik
Sara EngesvikSara EngesvikJournalist
11. sep. 2023 - 11:58

– Det føles ikke som en offentlig etat. Vi har mye rom til å være autonome, sier Jan Schjetne.

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.