KARRIERE

OsloMet + Simula = sant

OsloMet og Simula har gått sammen om å danne et nytt senter der fremtidens digitale ingeniører kan ta sin master- eller doktorgrad. Senteret er etablert som et aksjeselskap der Simula eier 51 prosent av aksjene, og OsloMet eier de resterende 49 prosentene.

Konstituert senterleder Olav Lysne håper han får sjansen både til å være det nye senterets leder på permanent basis og å kunne fortsette å forske.
Konstituert senterleder Olav Lysne håper han får sjansen både til å være det nye senterets leder på permanent basis og å kunne fortsette å forske. Foto: Caroline M. Svendsen

OSLO (digi.no): – Ingen aner hvordan fremtiden vil bli, men jeg tror de regionene som lykkes i arbeidsmarkedet fremover er de som satser tungt på kompetanse, kommenterer Olav Lysne. Han har tidligere ledet seksjonen for nettverk og distribuerte systemer ved forskningssenteret Simula på Fornebu. Nå er han konstituert direktør for det nye senteret med det foreløpige navnet Simula Metropolitan Center for Digital Engineering, og den foreløpige forkortelsen Simetric.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.