BEDRIFTSTEKNOLOGI

Over 100 lærlinger til Telenor

Telenor Installasjon AS har tatt inn over 100 nye lærlinger i elektrofag og telekommunikasjon. Inntaket er et resultat av en annonsekampanje selskapet gjennomførte tidligere i vår.

digi:stab
4. aug. 1997 - 16:53

Det var tidligere i vår Telenor Installasjon gikk ut med annonser der de søkte etter 100 nye lærlinger i elektro-, og telekommunikasjonsfag. Hele 542 personer søkte på lærlingeplasser og 112 personer fikk tilbud om plass. Av disse valgte 101 personer å si ja til lærlingeplass. Lærlingeplassene er fordelt over hele landet.

- Vi er godt fornøyd med inntaket, sier administrerende direktør Jan Kåre Pedersen i en pressemelding.

97 personer blir lærlinger innen telekommunikasjon, mens fire blir elektrolærlinger. I tillegg kommer Telenor Installasjon til å ta inn 15-20 personer som elektrolærlinger. Totalt er åtte prosent av de som har fått plass kvinner, mens 18 prosent har flerkulturell bakgrunn. Samtlige lærlinger skal være på plass innen 1. september.

- Vi tror at de personene vi har tatt inn er i stand til å tilføre selskapet mye positivt i den tiden de skal være her. De nye lærlingene er godt kvalifiserte folk, sier Pedersen.

Telenor Installasjon har 56 lærlinger fra før. Av disse kommer ti fra oppkjøpte selskaper. Telenor Installasjon regner med at selskapet vil kunne ta i mot 100 nye lærlinger hvert år i fremtiden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.