Over 100 nettbutikker på to måneder

Over 100 nettbutikker på to måneder

Basert på gratis programvare har selskapet Mystore registrert over 100 nettbutikker på rekordtid.

Nettbutikker har et stort potensial, men har ennå ikke tatt helt av i Norge. Det antas at det i dag er rundt 1 500 norske nettbutikker.

Nye løsninger basert på åpen standard og fri programvare vil gjøre det enklere for mange å etablere seg. Det erfarer Mystore.no som er en del av Y1 Solutions LTD.

På rekordtid har virksomheten registrert over 100 nettbutikker. Løsningen som ligger til grunn er den etablerte butikkløsningen Oscommerce, som gjør det mulig å få en nettbutikk klar til bruk på under 30 sekunder, hevder Yngve Larsen i Mystore.no til digi.no.

– Vår filosofi er å gjøre det så enkelt og rimelig som mulig. Man trenger ikke å bruke rundt 10 000 kroner for å starte en nettbutikk. Med automatisert oppsett av butikkløsninger er dette foreløpig gratis hos oss, forklarer han.

Selskapet er nå inne i sitt tredje år der de leverer gratis tjenester til webmastere. Siste tilvekst i porteføljen består altså av mystore.no som gir muligheten til å starte nettbutikk kostnadsfritt.

For butikker med omsetning inntil 2000 kroneri måneden vil det ikke være noen løpende kostnader. For butikker med en omsetning over 2000 kroner i måneden vil Mystore.no ta en provisjon på 5 prosent.

Tjenesten er satt opp for å kunne benytte betalingsløsninger fra Cardia, Dibs, 2Checkout og Paypal.

Til toppen