KARRIERE

Over 2000 ledige stillinger i Google

Søkegiganten har satt i gang en global kampanje for å tiltrekke talenter.

Bildet er hentet fra Googles rekrutteringsside for det europeiske hovedkvarteret i Dublin, der også norsktalende ønskes velkommen med søknader.
Bildet er hentet fra Googles rekrutteringsside for det europeiske hovedkvarteret i Dublin, der også norsktalende ønskes velkommen med søknader. Bilde: Google
19. nov. 2010 - 11:32

Ifølge nyhetsbyrået Reuters averterer Google 2076 ledige stillinger.

Om lag halvparten av jobbtilbudene er i USA. I Kina averterer Google etter 50 nye medarbeidere. Resten av de ledige stillingene er fordelt over hele verden.

Ingen av disse er i Norge. Med på siden Google jobs Norway heter det at det kan være muligheter for søkere som behersker norsk ved Googles europeiske hovedkvarter i Dublin, der det er ledige stillinger innen blant annet salg, kundesupport, drift, marked og utvikling.

Bildet er hentet fra Googles rekrutteringsside for det europeiske hovedkvarteret i Dublin, der også norsktalende ønskes velkommen med søknader. <i>Bilde: Google</i>
Bildet er hentet fra Googles rekrutteringsside for det europeiske hovedkvarteret i Dublin, der også norsktalende ønskes velkommen med søknader. Bilde: Google

Parallelt med rekrutteringen, har Google kjøpt et tjuetalls selskaper. Det har bidratt til at tallet på Google-ansatte har økt med 18 prosent siden slutten av september i år, til over 23 000.

Et interessant trekk ved de ledige stillingene, er mer enn 50 – også i Dublin – dreier seg om jurister, antakelig for å samle internasjonal ekspertise innen opphavsrett og forretningsjuss.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.