Overraskende sjefsbytte i Catch

Kjell Ivar Hansen startet og bygget opp Catch med flere oppkjøp, men nå er det slutt.

Kjell Ivar Hansen startet og bygget opp Catch med flere oppkjøp, men nå er det slutt.

Kjell Ivar Hansen fratrer som konsernsjef i Catch Communications etter om lag fem år i selskapet. Hansen har ledet selskapet siden etableringen i 2000, melder Catch i en overraskende børsmelding i dag morges.

Hansen har nettopp gjennomført to oppkjøp. Men kjøpene av BlueCom og ID Comnet har Catch i løpet av 2004 doblet omsetningen. Det er ikke klart hva som har utløst årsaken til lederskifte.

"-Jeg føler det er helt naturlig at andre tar over. Jeg har vært med på etableringen av Catch Communications i 2000. Jeg har vært med på spennende utbyggingsår i perioden 2001- 2003. Inneværende år har vært særdeles begivenhetsrikt med børsnotering og to betydelige oppkjøp", skriver Hansen i børsmeldingen

Meldingen fortsetter "I 2005 går selskapet over i en ny fase, og i forståelse med styret har jeg funnet det riktig å overlevere stafettpinnen videre til Iwarsson, sier Hansen i en kommentar."

Ny toppsjef er Hasse Iwarsson (54). Iwarsson arbeider i dag ved Canons europeiske hovedkontor i London der han har ansvar for Canons salg og distribusjon av kopi-/printløsninger i Europa, en forretning på 2,2 milliarder euro. Iwarsson har tidligere også vært administrerende direktør for Canon Norge AS. I tillegg har han innehatt ansvaret for selskaper innen kabel og satellitt-TV i Telenor.

Iwarsson overtar et selskap som nettopp har gjennomført to større oppkjøp - BlueCom og ID Comnet. Med dette har selskapet i løpet av 2004 doblet omsetningen.

Til toppen