RESULTATERFINANS

Overtegnet emisjon i Idex

Øker egenkapitalen med 32 millioner kroner.

11. apr. 2011 - 09:01

Idex, utvikler og leverandør av fingeravtrykksensoren SmartFinger Film, melder at deres rettede emisjon ble avsluttet fredag, og ble tegnet 1,9 ganger.

Det skal utstedet 18 millioner nye aksjer til tegningskurs 1,80 kroner per aksje. Egenkapitalen økter følgelig med over 32 millioner kroner, til nærmere 35 millioner.

Idex skal ha generalforsamling 19. mai. Der vil det bli foreslått å utstede en frittstående tegningsrett for hver annen av aksjene som er tegnet i den rettede emisjonen. Utøvelseskursen til tegningsretten foreslås satt til 2,10 kroner per aksje med ett års løpetid. Det kan øke det potensielle bruttoprovenyet til over 51 millioner kroner.

Administrerende direktør Ralph Bernstein tolker resultatet av den rettede emisjonen som en tillitserklæring til Idex' teknologi og markedsstrategi. Han mener selskapet nå har et solid finansielt grunnlag for å gjennomføre kommersielle planer og bygge opptil volumproduksjon.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.