RESULTATERFINANS

Overture bekrefter MRT-søksmål

Overture, det amerikanske selskapet som overtok Internett-delen til norske Fast, bekrefter nå at de er saksøkt av MRT Micro.

Ifølge digi.nos søsterpublikasjon iMarkedet, sier Overture nå at det lille norske teknologiselskapet MRT Micro gikk til søksmål den 10. april i en føderal domstol i den amerikanske staten Massachusetts.

MRT ønsker utbytte av 70 millioner dollar-avtalen mellom Overture og Fast. I tillegg ønsker MRT å blokkere for salg av Fasts eierandeler.

MRT mener at de har rettighetene til søkemotorteknologien til Fast. Overture avviser alle påstandene fra MRT, noe Fast-ledelsen tidligere også har gjort.

I midten av april skrev iMarkedet at advokatfirmaet Gram, Hambro & Garman, med stjerneadvokaten Morten Garman i spissen, er hyret inn av MRT Micro til å ta arrest i Fasts meget hyggelige oppgjør fra søkemotorsalget til Overture.

Les hele saken hos iMarkedet.

Overture opplyste for øvrig under en analytikerkonferanse torsdag at selskapet vil redusere staben med omlag ti prosent, hvilket betyr cirka 100 overtallige.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.