RESULTATERFINANS

Øye-konkurs rammer ikke Screen Media

Finansakrobat Thomas Øye slås trolig konkurs i dag. Øye jobber for surfemaskin-selskapet Screen Media som ikke tror konkursen vil påvirke dem.

18. juni 2002 - 11:06

Thomas Øye skal ha en samlet gjeld på over 100 millioner kroner, men har så langt holdt kreditorene fra livet. Nå er det slutt. Tidligere kompanjong Cato Sælid er konkurs, og boet krever 17 millioner kroner fra Øye, skriver Aftenposten.

Øye arbeider blant annet med å skaffe Screen Media produksjons- og salgsavtaler for selskapets trådløse surfemaskin. Men Screen Media-sjef Carl Henrik Janson avviser at en konkurs for Øye vil påvirke selskapet.

- Vi har engasjert Øye for innsalg, men skulle han gå konkurs, vil ikke det påvirke vårt arbeid. Vi arbeider nå på et mer taktisk/teknisk plan i våre prosjekter i Asia, forteller Janson til digi.no.

Screen Media har tidligere ikke bekreftet at Øye arbeider for selskapet, men mye har tydet på at han har gjennomført oppdrag for selskapet gjennom sin venn, investoren og rederen Kurt Mosvold, som sitter i styret i Screen Media.

Les også

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra