JUSS OG SAMFUNN

P4-Hattestad til MTG

Hein Espen Hattestad slutter som administrerende direktør i P4 for å gå over i stillingen som administrerende direktør i Viasat Broadcasting Norge og konserndirektør i MTG Norge.

Modern Times Group (MTG)-systemet er i dag største eier i P4. Hein Espen Hattestad overtok sjefsjobben i P4 da Kalle Lisberg forsvant tilbake til MTGs konsernledelse i mars 1999.

Hattestad sier til digitoday.no at han vil fortsette i P4 inntil en etterfølger er på plass. - Den prosessen begynner i dag, sier han og legger til at P4 ikke har utpekt noen favoritter til sjefsstillingen ennå.

Hattestad forteller at han skal inn i en nyopprettet stilling i MTG-konsernet.

- De har valgt å styrke ledelsen i MTG, spesielt på grunn av oppbyggingen av den digitale plattformen (Viasat). Min hovedoppgave blir å lede og ta vare på de mulighetene som ligger i oppbyggingen av en digital TV-plattform. Det blir fantastisk spennende å være med på den TV-revolusjonen som nå er på trappene, sier Hattestad.

Han legger ikke skjul på at det er vemodig å forlate P4. - Det smertelige er at jeg må velge bort noe. Helst ville jeg sagt "ja takk, begge deler!".

P4 har i dag også fått ny styreformann. Styremedlem Paul A. Rabl har nå tatt over styreformannsvervet etter Vigo Carlund som fortsetter som styremedlem.

Les mer om:
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.