JUSS OG SAMFUNN

P4 og Microsoft: - Vi er først

P4 og Microsoft er som planlagt i gang med forsiden.no, selv om nettstedet opplevde sprengte servere allerede før lanseringstidspunktet. P4-sjef Hein Espen Hattestad (bildet) ser på dette som en suksess, og sier også at SOL og Radio 1 sin nettradiosatsing ikke kan sammenliknes med forsiden.no.

15. feb. 2000 - 16:06
P4Microsoft Norgeforsiden.no



Hein Espen Hattestaddigi.no



Nicolai Flesjø

Se egen sak:
Forsiden tar journalister fra Dagbladet, Nettavisen og NRK

VG
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA
NettavisenSOLStartsidenDagbladetTV2digi.no


Via samarbeidet med Microsoft tilbys forsiden.nos brukere gratis e-post og andre kommunikasjonsprodukter. Innholdet fra forsiden.no vil bli presentert i egen emnekanal på Microsofts nettportal, msn.no.

I begynnelsen av mars lanserer P4 og Microsoft et nytt konsept for lytting på radio via internett, men verken Microsofts internettansvarlig Ole Tom Seierstad eller P4s Hattestad vil si noe mer om dette konseptet nå.

Til Radio 1 og SOLs glede over å være først, da de for en uke siden lanserte sitt nettradioselskap Nordic Net Radio, sier Hattestad: - Sorry SOL og Radio 1. Dere er ikke først. Man kan ikke sammenlikne epler og bananer. Forsiden er ikke en side med linker til en radio-knapp, men mye mer. Dette er P4s alvorlige inntreden som internettaktør.

Se egne saker:
Håper båndbredden holder
SOL skal bli størst i Norden på internettradio


- Idéen er å kombinere mediene på en ny måte, sier han.

Og P4 har bevist at markedsføring av internettsider på radio virker. Det virket faktisk så godt at serverne sprengtes, og åpningen av nettstedet ble utsatt i en time og tre kvarter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.