P4-sjef går på dagen

Styret i P4 og Cecilie Norland er enige om at Cecilie Norland fratrer som administrerende direktør i selskapet. Årsaken er "ulikt syn på enkelte prinsipper for selskapets ledelse", heter det i en melding fra Oslo Børs.

Cecilie Norland fikk en kort karrière som administrerende direktør i P4.

I dag ble det kjent at hun fratrer sin stilling grunnet "ulikt syn på enkelte prinsipper for selskapets ledelse", etter kun noen måneder i sjefsstolen.
Hein Espen Hattestad, MTGs administrerende direktør i Norge, går inn som konstituert konsernsjef i P4 Radio Hele Norge ASA inntil selskapet har tilsatt en ny konsernsjef.


Cecilie Norland gikk tidlig i 1996 fra en redaktørstilling i Dagens Næringsliv for å bli ansvarlig redaktør for Telenor Medias redaksjonelle elektroniske produkter. Ved årskiftet 1996/97 ble Origo AS skilt fra Telenor etter at Telenor Plus og Schibsted i desember bestemte at Origo skulle får seile sin egen sjø. Høsten 1997 stanset Origo sin nyhetsformidling på nett og fortsatte kun med frilansvirksomhet overfor kundene.

Norland forlot Origo til fordel for A-pressen Interaktiv våren 2000, og gikk 30. juni i år over til stillingen som administrerende direktør i P4 etter Hein Espen Hattestad som da forsvant til P4-eieren MTG og TV3.

Til toppen