På tide med en VM-quiz

Svenskene feirer fredagens fotballseier over Nigeria med en VM-quiz. Her kan du prøve dine kunnskaper om fotball mot andre svensker.

Svenske Spray har laget en internettbasert Quiz der du kan utfordre venner og bekjente i fotballspørsmål i forbindelse med fotball-VM 2002.

Noen av oppgavene er kanskje litt for svenske (?), mens de fleste av dem går direkte på VM-historikk og kunnskaper. Du sender avgårde en utfordring til venner på e-post som enten har sagt de vil være med på quizen eller ikke. Slik får du stimulert dine enormt unyttige faktakunnskaper om fotball.

Tjenesten er utviklet av den danske portalen Jubii, som er en søstertjeneste til Spray. Den finnes i hele Lycos-nettverket i Europa - også i Nettavisen som i etterkant har tipset oss om at de har det samme opplegget tilrettelagt for norske forhold.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens internettspill:
Sprays VM-Quiz
Nettavisens VM-Quiz

digi.no ønsker tips om gode spill: Send tips og kommentarer til herman@digi.noAv og til ønsker du å fordype deg og andre ganger vil du ha 30 sekunders moro. Vanlige spill er dyre, men det finnes mye som er gratis og billig. Dessuten kan det være nyttig å prøve før du kjøper. digi.no gir deg derfor spilltips hver dag.
 
Test av kommersielle+billige spill: Klassikere:
Gratis - bruk over nett: Gratis - last ned:
Til toppen