Packard Bell: PC med innebygget support

Nå kan man kjøpe en PC med ferdiginnstallert brukerstøtte. Programmene som medfølger kan konfigureres etter dine egne kunnskaper.

Nå kan man kjøpe en PC med ferdiginnstallert brukerstøtte. Programmene som medfølger kan konfigureres etter dine egne kunnskaper.

Det er Packard Bell som har lansert denne nye hjemmedatamaskinen. Programvaren som følger med er Cybercoach, Cyberwarner, Cybertrio og PC Doctor. For å lage denne programpakken har Packard Bell konstant overvåket brukernes ønsker og hatt flere store spørreundersøkelser og testkjøringer av pakken.

- Vi har teknologien som skal til for at brukerne kan lære noe om det de holder på med. Både for nybegynnere og profesjonelle, sier Jack Yovanovich, markedssjef i Packard Bell til Newsbytes.

Cybertrio er laget for å kunne tilpasse Windows 95-miljøet til egne behov og ønsker. Det finnes tre forskjellige nivåer; nybegynner, middel og ekspert. Utfra det nivået man setter, begrenser man muligheten til å gjøre feil som kan ødelegge systemet. - Dette vil medføre at de som har hatt den store skrekken for datamaskiner nå kan være trygg på at de ikke kan gjøre noe feil, sier Yovanovich. Velger man for eksempel at man er nybegynner kan man så og si ikke gjøre noe med systemet, det være seg sletting av filer eller endringer i systemoppsettet.

Cyberwarner overvåker kontinuerlig systemet. Hvis det blir gjort noe som truer systemets integritet vil programmet gi beskjed om dette. Hvis man mot formodning overkjører disse beskjedene, vil programmet føre en logg over hva som er blitt gjort slik at Packard Bells datakyndige personell kan raskt finne ut hva som er skjedd. Ved å bruke VoiceView kan selskapets personell gå inn på ditt system gjennom Internett og fjernstyre en "redningsoperasjon" for å rette eventuelle feil. Dette skjer selvfølgelig på kundens premisser, lover Packard Bell.

De billigste maskinene, Multimedia-serien, har en 200 MHz Pentium prosessor, 2,1 GB harddisk, 16X CD ROM, 16 MB RAM og 33,6 kilobits modem, og vil selges for under ett tusen dollar. De dyreste maskinene, Platinum-serien, vil være 266 MHz Pentium II maskiner med 7,9 GB harddisk, 32 MB EDO RAM, 24 X CD ROM eller DVD, 512 kB cache minne og US Robotics x2 teknologi modem som kan overføre opp til 56 kilobiter i sekunder.

Til toppen