BEDRIFTSTEKNOLOGI

Pakkeløsninger av Polycom og Microsoft Lync

Orange Business Services lover effektiv samhandling med enkelt grensesnitt.

12. jan. 2011 - 14:16

Den norske avdelingen av Orange Business Services forteller at de har ferdigstilt en rekke pakker innen «unified communication». Pakkene integrerer deres egne bedriftstjenester innen tele og data med produkter fra henholdsvis Polycom og Microsoft.

Fra Polycom dreier det seg om IP-telefoner til kontor og konferanserom, om løsninger for virtuelt samvær («telepresence») i forskjellige størrelser og om videokonferansestasjonen CX5000.

Fra Microsoft dreier det seg om Communication Server, også i den nyeste utgaven som er omdøpt til Lync.

Både Orange Business Services og Polycom er sertifiserte gullpartnere av Microsoft.

Pakkeløsningene kombinerer meldingstjenester, tilstedeværelse, telefoni, video og samhandling i ett enkelt grensesnitt, heter det. Hensikten er å tilby integrerte løsninger som kan bidra til økt produktivitet, lavere kostnader og bedre avkastningsgrad, samtidig med et høyt sikkerhetsnivå.

De nye tilbudene skal redusere byrden for flernasjonale selskaper som ønsker å implementere moderne samhandlingsverktøy, heter det.

Orange Business Services er virksom i 166 land, og har vært etablert i Norge i flere år. Hovedfokuset til norgeskontoret er flernasjonale kunder med hovedkvarter i Norge. Kontoret sentralt i Oslo teller 20 ansatte, og tilbyr en bedriftstjenester innen data, telefoni, mobil, sikkerhet, nettsky og så videre. Orange, et datterselskap av France Télécom, eier og kontrollerer verdens største globale private nettverk, med ende til ende kontroll på design og drift.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.