Palm 505 vist frem i Hong Kong

Selv om Palm ikke vil kommentere kommende modeller har pressen klart å ta bilder av fremvisningsmodellen.

Selv om Palm ikke vil kommentere kommende modeller har pressen klart å ta bilder av fremvisningsmodellen.

Palm Infocenter har mottatt bilder av de nye Palm-modellene fra en reporter som var tilstede på et av Palms egne seminarer.

Seminaret som modellen ble vist frem på ga en forhåndssmak på hva ekspansjonsporten Secure Digital vil gi brukeren. Det er for tiden ingen Palm-modeller på markedet som har denne, men etter det digitoday erfarer vil nye modeller bli lansert i mars, og blant dem vil det visstnok komme en modell med samme fasong som Palm V, men med mer minne, fargeskjerm og SD-spor..Ifølge reporteren som sendte inn bildene er det ganske sikkert samme modell som "spionbildene" som tidligere har blitt vist. Modellen hadde også en 16 bits fargeskjerm, og SD-sporet vises tydelig på bildet.

- Jeg er ikke sikker på om modellen vi fikk demonstrert kjører Palm OS 4.0, men den fungerte problemfritt med et SD-kort og card-info-ikonet kom frem når et av disse ble koblet til, sier kilden til Palm Infocenter.

- Folkene fra Palm viste også en film på enheten. Skjermen er bedre enn den på Palm IIIc, og resultatet er mye mer akseptabelt i forhold til Cliè 500c, sier han videre.
Til toppen