BEDRIFTSTEKNOLOGI

Palm lanserer babe-Palm

Palm har for tiden stor aktivitet, og lanserer enda en modell. Selv om de tidligere har uttalt at de vil slutte med hardware.

Lars Kvanum
3. aug. 2000 - 09:20
Tucows NewsClaudia SchifferPalm ComputingPalm Vx Claudia Schiffer Edition
Red Herringdigi.no


- Palm er et firma jeg beundrer for for dets streben etter å lage sofistikert teknologi enkel og tilgjengelig for alle, sa Claudia Schiffer. Hun har lenge fulgt med i teknologien og ventet på den rette sjansen.

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Palm for å bringe mote til teknologi og utvide brukergruppen, legger hun til. Schiffer er selv en veldig opptatt forretningskvinne og legger vekt på den økte effektiviteten men vil få ved å bruke en Palm.

Palm Vx Claudia Schiffer Edition skal baseres på å kombinere spennende form og farge med funksjonalitet. Dette vil øke Claudia Schiffers bilde som tekno-babe og vil hjelpe Palm i kampen om hvem som vinner kampen om å lede i et trangt market.

- Vårt mål er å bli like viktige i populærkulturen som vi er i teknologikulturen. Det gleder oss at Claudia Schiffer, som en Palm-fantast, ser muligheten til å markedsføre elegant, kraftig og lettbrukt teknologi til moteinteresserte, sa Satjiv Chahil, markedssjef for Palm.

Palm Vx Claudia Schiffer Edition vil være tilgjengelig fra høsten 2000, og vil kun selges via hennes nettsted.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.