Palm lanserer babe-Palm

Palm har for tiden stor aktivitet, og lanserer enda en modell. Selv om de tidligere har uttalt at de vil slutte med hardware.

I følge Tucows News har motedronningen Claudia Schiffer annonsert et samarbeid med Palm Computing. Dette samarbeidet skal føre til en ny og redesignet Palm Vx Claudia Schiffer Edition håndholdt datamaskin.
En prototype av modellen ble visstnok vist på en konferanse arrangert av nyhetsstedet Red Herring, men digi.no kunne ikke finne noen bilder av modellen. Claudia Schiffers nettsted, derimot, har en egen mailingliste om denne modellen, men ingen bilder av prototypen.


- Palm er et firma jeg beundrer for for dets streben etter å lage sofistikert teknologi enkel og tilgjengelig for alle, sa Claudia Schiffer. Hun har lenge fulgt med i teknologien og ventet på den rette sjansen.

- Jeg gleder meg til å jobbe sammen med Palm for å bringe mote til teknologi og utvide brukergruppen, legger hun til. Schiffer er selv en veldig opptatt forretningskvinne og legger vekt på den økte effektiviteten men vil få ved å bruke en Palm.

Palm Vx Claudia Schiffer Edition skal baseres på å kombinere spennende form og farge med funksjonalitet. Dette vil øke Claudia Schiffers bilde som tekno-babe og vil hjelpe Palm i kampen om hvem som vinner kampen om å lede i et trangt market.

- Vårt mål er å bli like viktige i populærkulturen som vi er i teknologikulturen. Det gleder oss at Claudia Schiffer, som en Palm-fantast, ser muligheten til å markedsføre elegant, kraftig og lettbrukt teknologi til moteinteresserte, sa Satjiv Chahil, markedssjef for Palm.

Palm Vx Claudia Schiffer Edition vil være tilgjengelig fra høsten 2000, og vil kun selges via hennes nettsted.

;