KORTNYTT

Palm OS knuser Windows Mobile i test

Britiske ZDNet har sammenlignet Palm OS 5 med Windows Mobile 2003.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
27. feb. 2004 - 14:13

ZDNet UK har i en omfattende test sammenlignet ulike aspekter ved bruken av PDA-operativsystemene Palm OS 5 og Windows Mobile 2003.

Det er blitt langt vekt på brukervennlighet, innmating av data, den medfølgende programvaren, PC-kompatibilitet, e-posthåndtering, Office-støtte, multimedia og programvareutvalg.

ZDNet UK mener at Windows Mobile 2003 er et overlegent operativsystem når det gjelder multimedia og import og inntasting av data. Men Palm OS 5 er enklere å breuke, har større utvalg av tredjeparts programvare, bedre kompatibilitet med PC-er (og Mac), samt bedre e-posthåndtering. På de andre områdene kommer de to systemene temmelig likt ut.

ZDNet UK kårer derfor Palm OS 5 til en klar vinner. Både Microsoft og PalmSource ventes å komme med nye PDA-operativsystemer, henholdsvis Windows Mobile 2004 og Palm OS Cobalt, i løpet av året.

Hele testen finner du her.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.