Palm svarer utfordrer med lavpris og farger

Før utfordreren Visor er klar til Norge, setter 3Com ned prisene på lomme-PC-ene Palm V og IIIx med opptil 22 prosent. Palm III og IIIx får også nye farger.

Før utfordreren Visor er klar til Norge, setter 3Com ned prisene på lomme-PC-ene Palm V og IIIx med opptil 22 prosent. Palm III og IIIx får også nye farger.

Veiledende pris, inklusiv mva senkes fra 4795 kroner til 3990 for Palm V og fra 3895 kroner til 2990 for Palm IIIx. Samtidig kommer en tilbehørspakke til Palm III og IIIx, kalt "Palm Colour Shades". Pakken inneholder tre svarte pek- og skrivepenner, samt tre lokk i fargene lime, blå og "aqua". Den koster 150 kroner inklusiv mva. Det er i skrivende stund ikke offentliggjort noe bilde av hvordan Palm III og IIIx ser ut med de nye lokkene.

Tilsvarende prisnedsettelser gjelder også internasjonalt, også for modellen Palm VII med trådløs Internett-tilgang, som ikke selges i Norge. Den er avhengig av en aksesstjeneste som foreløpig ikke finnes utenom USA, kalt Palm.net.

Prisenedsettelsen og den nye fargerikdommen til de rimeligere modellene, kommer rett før utfordreren Handspring sender sin første Visor ut på markedet. Visor er først og fremst beregnet på forbrukere, og konkurrerer med Palm III-serien på både pris og funksjonalitet (se peker nedenfor til artikkelen "Farge- og evnerik Palm-kopi klar i oktober") - samt farger. Visor kan bestilles allerede nå. Husk å legge til frakt, toll og mva hvis du vil sammenlikne priser.

Benny Donnerstad, ansvarlig for Palm i Norden, forteller at salget går svært bra, først og fremst mot bedrifter og organisasjoner. Håpet er at prisnedsettelsen også skal øke interessen på det private markedet.

Til toppen