Palm V blir mindre og lettere - i farger

Snart har du ikke bare mobiltelefonen og fotoalbumet på en håndholdt datamaskin, men også e-post og førerkort.

I et intervju med CNet forteller Carl Yankowski, CEO i Palm, om flere nyheter som er planlagt fra selskapet.

Palm har i det siste tatt tilbake store markedsandeler fra HandSpring etter lanseringen av sin nye Palm m100. I tillegg har de annonsert nye lagringsmuligheter med SD (Secure Digital), et samarbeid med Motorola for å lage en ny mobiltelefon, og et tillegg for å få mobiltelefonfunksjoner på eksisterende Palm-modeller.

Ifølge intervjuet er ikke dette enden på Palms offensiv. På tapeten har de mange nyheter, og allerede nå har de et samarbeid med skoler i USA som gjør at hele 3000 elever fra Chicago er med i et forsøk om å benytte seg av Palm håndholdte som et verktøy for å gjøre skolen mere effektiv. Yankowski nevnte også at Palm V vil komme i en mindre og lettere versjon, og i tillegg til den vanlige gråtone-skjermen vil den komme i en ny versjon med farger.

Yakowski nevner også at Palm satser på å gi ut programvare for såkalte digitale lommebøker, der brukeren kan lagre virtuelle penger, virtuelle kredittkort og virtuelle identifikasjonspapirer.

En interessant kommentar fra brukere, som står på sidene til Palm Infocenter, er at det kan være litt pinlig å bli stoppet i en standardkontroll og ikke være i stand til å legitimere seg fordi man nettopp var nødt til å nullstille Palmen sin. Eller når man står i butikken og ikke får betalt av samme grunn. Hva så ? Hjem for å synkronisere pengeboken sin?

;