Panasonic med fem nye mobiler

Panasonic har annonsert fem nye mobiltelefonmodeller som kommer i salg i Norge i år.

Panasonic har annonsert fem nye mobiltelefonmodeller som kommer i salg i Norge i år.

Bedre kamerakvalitet, Java-baserte 3D-spill og displayer med bedre lysstyrke og oppløsning er blant det Panasonic lover med flere av mobiltelefonene selskapet annonserte i går.

VS7 er topputgaven av de nye modellene. Den er utstyrt med 2,5 tommer LCD-skjerm som kan vise 16,7 millioner ulike fargenyanser, 2 megapikslers kamera som kan ta 15 bilder rett etter hverandre, samt et 19 mm tykt chassis. Modellen kommer i salg i september til en pris på omkring 3600 kroner.

Panasonic VS7

VS3 er utstyrt med 1,3 megapikslers kamera og 2,2 tommers skjerm med 16,7 millioner farger. Den kan vise et lyssignal ved innkomne meldinger, og skal kunne blinke i ulike farger og med et mønster som viser hvor glad eller trist meldingen er - basert på uttrykksikoner. Mobilen har utskiftbart deksel. Også denne modellen skal komme i salg i september, til en anbefalt utsalgspris på 3100 kroner.

SA6 markedsføres som en modell for friluftsentusiaster med et mer sportslig design. Den har 2,2 tommers skjerm og 1,3 megapikslers kamera, kommer i salg i august og vil koste omtrent 2800 kroner.

Panasonic SC3

SC3 er en mer minimalistisk modell med VGA-kamera og skjerm som kan vise 65 tusen farger. Også denne modellen gi lyssignalmeldinger og støtter 40 ulike uttrykksikoner. Anbefalt pris er 1500 når den kommer i butikken i juni.

Den siste og enkleste modellen fra Panasonic i denne omgang, er A210. Denne modellen veier 68 gram, har fargedisplay og støtter i likhet med SC3 uttrykksikoner og lyssignalmeldinger. Dette er modellen som kommer først på markedet, i mai, til en pris på omtrent 1200 kroner.

Til toppen