Panos Kakoullis blir ny CEO i PA Consulting


 Panos Kakoullis har blitt ansatt som ny CEO i PA Consulting.
Panos Kakoullis har blitt ansatt som ny CEO i PA Consulting. (Foto: CA Consulting)


Konsulentselskapet PA Consulting har ansatt Panos Kakoullis til ny CEO-Elect. Han vil gradvis fases inn i rollen i løpet av 2020, skriver selskapet i en pressemelding.

Kakoullis kommer fra stillingen som direktør for Global Audit & Assurance i Deloitte. Der har han ledet transformasjonen og innovasjonen i Deloitte ved å bruke de nyeste digitale teknologiene for å forbedre kvaliteten og verdien for kunder og investorer, opplyses det i pressemeldingen.

I startfasen vil han jobbe sammen med Alan Middleton, nåværende administrerende direktør. Middleton har vært administrerende direktør i 13 år, og vil nå tre inn i en rolle som rådgiver for selskapet.

– Jeg er glad for å ønske Panos velkommen til PA. Hans tunge bransjeerfaring, gode oversikt over tjenestene våre, sterke ferdigheter innen klient- og relasjonsutvikling og erfaring med å styre komplekse globale operasjoner, vil gjøre ham til en svært god leder. PA er nå godt posisjonert for å få ytterligere fart på veksten, og jeg gleder meg til å jobbe sammen med Panos når vi tar fatt på neste fase av vår ambisiøse vekstplan, sier Alan Middleton, CEO i PA Consulting.

– Jeg er svært spent på bli en del av PA Consulting på et så sentralt tidspunkt. PA har en unik markedsposisjon, der de over mange år har levert smarte og verdensendrende innovasjoner for sine kunder. Jeg ser frem til å samarbeide med Alan og våre folk for å opprettholde denne posisjonen. Samtidig vil jeg styrke PAs omdømme som leverandør av oppfinnsomme og nyskapende løsninger for våre klienter og for samfunnet som helhet, sier Panos Kakoullis, den fremtidige administrerende direktøren i PA Consulting.

Har du tips til nytt om navn-spalten? Send en epost til tips@digi.no – husk høyoppløselig bilde.

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen