BEDRIFTSTEKNOLOGI

PC-brett for røffe miljøer

Toughbook tåler «nesten alt», og skjermen kan betjenes uten å ta av seg hanskene.

Panasonic Toughbook Diagnostic Tablet skal tåle røff behandling, og er spesiallaget for bilverksteder.
Panasonic Toughbook Diagnostic Tablet skal tåle røff behandling, og er spesiallaget for bilverksteder.
8. apr. 2011 - 14:17

Panasonic har oppgitt detaljer om en kommende oppgradert Toughbook, i form av et pc-brett («tablet») beregnet på bruk i bilverksteder.

Den nye utgaven bygger på tilbakemeldinger fra hvordan til sammen 150.000 Toughbook er blitt brukt hos verdens tjue største bilprodusenter de siste seks årene.

Den nye Toughbook Diagnostic Tablet skal motstå støt og fall, væske, støv og ekstreme temperaturer.

Den har en 13 tommers LED-skjerm i HD-oppløsning som kan leses like godt i sterkt sollys som i dunkle verksteder. Berøringsskjermen kan betjenes uten å ta av seg hanskene.

Enheten drives av Intel Core i5-prosessor og kjører Windows 7 Professional. Den fysiske utformingen er gjort med tanke på kjøring av bildiagnostikk. Den har følgelig konfigurerbare porter som støtter alle spesialistopplegg. I tillegg har den alle typer trådløs kommunikasjon – WLAN, mobil og Bluetooth – samt valgfri GPS, valgfrie høyoppløselige kameraer og et bredt utvalg av sikkerhetsutstyr.

Målgruppen er bildiagnostikk innen bil, lastebil, industrielt og gruvemaskineri, jordbruksmaskineri, materialhåndtering og bilredning. Fra desember 2011 vil to modeller, avansert og standard, være tilgjengelige.

Dagens Toughbook leveres i flere utgaver, noen med tastatur og noen uten, med skjermer fra 10,4 til 12,1 tommer. Panasonic oppgir å ha 68 prosent av det europeiske markedet for robuste og konvertible notebooks (henvisningen er til en VDC Research-rapport for tredje kvartal i fjor).

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.