BEDRIFTSTEKNOLOGI

PC Expo: Newton på egenhånd

Newton Inc som er blitt et selvstendig datterselskap av Apple Computer, viser seg frem for første gang på egenhånd i forbindelse med PC Expo 97 i New York.

Jens Kanden
17. juni 1997 - 12:27

- Newtons primære fokus i første omgang vil være markeder hvor vi allerede gjør det bra med Message Pad 2000, inklusive helsevesenet, automatisering av salgsfolk samt servicefolke i felten, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi er er meget fornøyd med at vår første opptreden som Newton Inc er i et viktig forum som PC Expo, sa Sandy Bennett, operasjonssjef i Newton Inc.

- Vi kommer til å jobbe meget hardt på messen for å kommunisere vår misjon som er å være ledende i å tilfredsstille behovene til mobile brukere ved å tilby produkter og teknologier som utnytter Internett ved å kombinere fleksibiliteten og ytelsen fra en datamaskin med friheten og intuitiviten til å kommunisere, sa Bennet.

Newton har samlet en rekke tredjepartsutviklere som vil vise spesifikke Newton-baserte løsninger på selskapets messe-stand. Dessuten vandrer 20 Newton-ansatte rundt i messelokalene med Message Pad 2000 fullastet med informasjon om messen og New York City. Deltakere kan få konferanseinformasjon, messe-stand-numre, liste over taler og presentasjoner, samt bussruter, retaurantinformasjon, Broadway-spill og mye mer.

(Kilde: Apple Computer)

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.