PC-fri Hillary lovpriste den digitale revolusjonen

Senatkandidat Hillary Rodham Clinton gikk sin mann en høy gang for å tekkes kvinnene på konferansen "Women of Silicon Alley". Hennes krav om bedre aksess kunne like gjerne ha vært uttalt av en av hennes bodyguarder.

The Industry Standard beskriver talen til potensiell senator og fortsatt førstedame, Hillary Rodham Clinton, i rimelige ironiske vendinger. Under en konferanse for IT-skolerte kvinner i New York City like før påske takket hun alle for feiringen av den digitale revolusjonen og opplyste at siden 1997 hadde 1.700 nye medie-selskap åpnet dørene bare i New York.

Kvinnene (og mennene) på seminaret "the Women of Silicon Alley Summit" måtte høre på at Rodham Clinton snakket som en erfaren internettbruker. Ifølge The Industry Standard hadde hun noen uker før innrømmet til the New York Daily News at hun ikke eide noen datamaskin og aldri hadde surfet på nettet.

Likevel skal den advokat-utdannede førstedamen ha krevet både bedre bredbåndsaksess i alle regioner av staten, fremhevet det digitale kunnskapsgapet og talt om behovet for å sørge for at både barn og voksne får bedre utstyr og trening i bruk av IT.

- Uansett hvor vi retter blikket, ser vi hvor viktig det er at vi gjør mer for å bringe teknologien til et så stort publikum som overhodet mulig. La oss starte med barna, sa hun.

Til toppen