- PC på IKEA kommer ikke på tale

Ikeas markedssjef, Lars Luse Monsen, sier han ikke kjenner til Telia og Jarle Ødegårds planer om å selge PC-er med Internett-løsninger hos Ikea. - Å selge PC-er på IKEA kommer ikke på tale, sier Monsen til digi.no.

Mandag skrev digi.no at Telia hadde inngått et samarbeid med Packard Bell og HjemmeNett med planer om å selge PCer med Internett-løsninger på Ikea. Det var Internett-sjefen i Telia Norge, Jarle Ødegård, som kom med disse uttalelsene, men nå viser det seg at Ikea ikke engang kjenner til planene.

- Jeg har aldri hørt om dette, sier Ikeas markedssjef, Lars Luse Monsen, til digi.no. Han forteller at Ikea hverken i Norge eller utlandet har planer om å selge PC-er.

- Vi selger møbler og tilhørende produkter og har ikke tenkt å forandre på dette. PC-salg er overhodet ikke aktuelt, sier Monsen. Han sier han har snakket med Ødegård og forklart at noe slikt ikke kommer på tale.

Jarle Ødegård innser at PC-salg på IKEA kanskje ikke er aktuelt likevel, men planene om å fremme Telias Internett-abonnement gjennom utradisjonelle kanaler har han fortsatt ikke lagt fra seg. Utspillet om IKEA var bare ment som en idelufting.

- Telia vil fortsatt lete etter alternative samarbeidspartnere på sikt, sier Ødegaard til digi.no. Han sier det fortsatt er aktuelt å satse på salg gjennom møbelhus.

- Vi har vært i kontakt med et annet møbelhus, og utlukker ikke muligheten for denne salgsformen, sier Ødegård..

Til toppen