JUSS OG SAMFUNN

PCTVnet har penger ut året

Markedssjef Morten Rynning i PCTVnet regner med at de 24 millionene selskapet fikk inn i frisk kapital i januar, vil være nok til å opprettholde driften ut året.

Therese Werenskiold
7. juli 1998 - 12:22

Norske PCTVnet selger såkalte Home Pilot-bokser, som gjør det mulig å surfe på Internett fra et vanlig TV-apparat. Nylig fikk selskapet en gjennombruddskontrakt, en direkte ordre på 12.000 bokser.

I Norge har imidlertid Home Pilot-salget ikke tatt av ennå. Morten Rynning understreker at PCTVnet er en utviklingsbedrift, og at målsettingen er å etablere partnere i Norge.

- Foreløpig har vi ikke satset så mye i Norge. Vi har levert ut snaue tusen bokser til det norske markedet, forteller Rynning.

Klart Svar-butikkene er i skrivende stund den eneste kjeden som selger Home Pilot-boksene over hele landet. Produktansvarlig i Klart Svar, Bjarte Aarsand, opplyser at de har bedt om status på salget, men ikke fått det ennå.

Han innrømmer imidlertid at salget av Home Pilot-bokser har gått litt tregt.

- Det har ikke tatt av ennå, men jeg tror det vil gå bedre når det kommer konkurrenter på banen. Markedet er for umodent, mener Aarsand.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.