PCTVnet: Internett på TV før jul

PCTVnet valgte å droppe testpanelet på 2.000 personer som de annonserte sterkt tidligere i høst. Nå tar de heller i mot bestillinger på produktet og lover å levere et utvalg av sine svarte nettbokser før jul.

- Det var ikke praktisk mulig å gjennomføre testprosjektet i Norge, sier markedssjef Morten Rynning i PCTVnet til digi.no.

Selskapet gikk tidligere i år ut og annonserte en brukertest for til sammen 2.000 utvalgte forbrukere som skulle foregå høsten og vinterhalvåret. Ifølge Rynning var responsen svært god, ikke minst på grunn av IT-fagmessen Norbit som gikk av stabelen tidligere i høst.

- Jeg regner med at det var rundt 1.500 som meldte seg på i løpet av Norbit-messen. Av disse deltagerne skulle 100 få lov til å delta i testpanelet. Totalt kom vi opp i bortimot 3.000 påmeldte, sier han.

Men hva med alle som meldte seg på? Hva gir dere som kompensasjon til dem?

- Det er klart at det var nedtur for de påmeldte. Men vi gjorde det helt klart fra begynnelsen at ingen hadde noen form for deltagergaranti. Etterhvert som vi så at det stadig ble flere, ikke minst på Norbit, presiserte vi det enda sterkere, sier Rynning og opplyser at de i stedet vil trekke ut 10 påmeldte som vil få en nett-oppkobling gratis i gave.

- Det skal skje før jul, lover Rynning som også opplyser at det snart vil bli mulighet å bestille HomePilot-boksene (tidligere Smart-boksene) blant annet via Internett.

I Sverige har PCTVnet sett seg i stand til å kjøre et pilotopplegg. Rynning sier til digi.no at det er et svært begrenset utvalg som testes ut, og at det er grunnen til at de er i stand til å gjennomføre et slikt opplegg over kjølen.

Til toppen