BEDRIFTSTEKNOLOGI

Pedal-lader lar deg trampe strøm til PC-en

Pedalladeren Stepcharger lar deg lade batteriene på en bærbar PC når det ikke er noen strømkontakt i nærheten.

18. feb. 2002 - 15:13
Pedalladeren Stepcharger fra AladdinPower.
Pedalladeren Stepcharger fra AladdinPower.

Pedal-laderen framstilles av amerikanske AladdinPower. Apparatet skulle egentlig vært sluppet i fjor høst, men er ennå ikke tilgjengelig.

Stepcharger kan levere opptil seks watt i opptil 18 volt spenning. Fem minutters tramping skal kunne holde PC-en aktiv i 20 minutter. Du innstiller selv spenningen som skal gå til enheten som skal lades. Den medfølgende kabelen fører strøm til en rekke ulike kontrakttyper, blant annet en som er identisk med sigarettenneren i bilen, slik at du skal kunne lade nær sagt et hvilket som helst apparat.

Opphavet hevder også at pedalladeren ikke gir fra seg noen form for målbare forstyrrelser, slik at den blant annet vil kunne brukes om bord i fly.

AladdinPower mener Stepcharger egner seg for all slags mobilt utstyr, også mobiltelefoner, digitale kameraer, radioer og så videre. Utvendige mål er 138 ganger 58 ganger 39 millimeter. Enheten veier så vidt under 300 gram. Antatt pris er 150 dollar.

Stepcharger supplerer et annet AladdinPower-produkt, en håndlader som leverer opptil 1,6 watt når den presses i 90 taktfaste håndtrykk i minuttet. Den kan bestilles fra nettstedet til om lag 60 dollar, og egner seg til å lade mobiltelefoner.


Både håndladeren og pedal-laderen leveres med en liten lykt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.