BEDRIFTSTEKNOLOGI

Pentium II for bærbare rett rundt hjørnet

Etterspørselen etter raskere bærbare prosessorer er stor. Derfor vil Intel lansere en Pentium II prosessor om en knapp måned.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
3. mars 1998 - 09:47

Ifølge InfoWorld Electric vil den bærbare utgaven av Pentium II bli lansert den 2. april i år, men prosessoren er allerede på vei ut til de største PC-produsentene. Dette betyr at bærbare PC-er med Pentium II prosessor vil bli tilgjengelige kun kort tid etter prosessorens offisielle lanseringsdato.

- I første omgang vil det komme 233 og 266 MHz versjoner som vil gi bærbare PC-er en ytelse tilsvarende det man finner i stasjonære maskiner, sier Stephen Nachtsheim, Intels visepresident for mobile og håndholdte produkter.

Nachtsheim tror overgangen fra Pentium MMX til Pentium II vi gå enda raskere enn overgangen fra Pentium til Pentium MMX.

- I motsetning til tidligere prosessoroverganger, hvor de nye brikkene først har kommet i maskinene i den øverste prisklassen, for så å bre seg nedover til konsumentmarkedet, vil Pentium II allerede fra begynnelsen bli å finne i et bredt spekter av bærbare PC-er, sier Nachtsheim.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.