Peoplesoft-sjef anklager Oracle

Peoplesoft-sjefen legger skylden på Oracle-budet for de dårlige resultatene i andre kvartal.

Peoplesoft-sjefen legger skylden på Oracle-budet for de dårlige resultatene i andre kvartal.

Peoplesoft legger skylden på Oracle, som la inn fiendtlig bud på selskapet, for de svake resultatene i andre kvartal. Peoplesoft-sjef Craig Conway mener muligheten for at Oracle kunne kjøpe opp PeopleSoft har medført kundeflukt fra selskapet. (se tidligere artikkel).

-Vårt finansielle resultat reflekterer den sterke mediedekningen av ”USA versus Oracle-rettssaken. Vi har en lang liste over kunder som gikk til SAP etter Oracle-trusselen”, sa på en pressekonferanse, ifølge Cnet.

PeopleSoft er en av verdens største produsenter av programvare for store selskaper, og konkurrerer med selskaper som SAP, Siebel, Oracle og Microsoft.

    Les også:

Peoplesoft fikk et resultat etter skatt på 51 millioner dollar I andre kvartal mot 54 millioner dollar I samme kvartal I fjor. Selskapet kom tidligere denne måneden med resultatvarsel, og resultatet som ble lagt frem nå er i tråd med det.

Selskapet endte opp med et resultat per aksje på 14 cent mot 17 cent per aksje i fjor.

Driftsinntektene endte på 647 millioner dollar i andre kvartal mot 655 millioner dollar i fjor. Inntekter fra programvare-delen endte på 130 milllioner dollar.

Resultatene var svakt dårligere enn ventet, men Peoplesoft-aksjen steg likevel med 1,2 prosent på børsen i USA.

Til toppen