Personvern og cookies

Vi lagrer informasjon om deg og datamaskinen din når du bruker våre tjenester. Informasjon du selv legger inn knyttes til din brukerprofil, og når du gjør det, lagres også IP-adressen til maskinen du bruker. I tillegg lagres annen informasjon, for eksempel tidspunktet, slik at vi kan sjekke når du var pålogget sist og justere vår tjeneste deretter (eksempelvis ved å vise deg nye innlegg siden sist du var logget inn).

For å gjøre det lettere for deg som bruker, sender vi også informasjonskapsler (cookies) til nettleseren din. Denne inneholder i hovedsak sesjonsinformasjon, som gjør at du slipper å logge inn på nytt hver eneste gang du skal utføre en handling.

Vi bruker også noen statistikkverktøy som skriver slike informasjonskapsler, for eksempel fra TNS Gallup, som de fleste store norske nettsteder bruker for å kunne oppgi «offisielle» tall for hvor mange brukere og sidevisninger de har hver dag. Enkelte annonsører kan også skrive slike informasjonskapsler til din nettleser, blant annet for å måle effekten av annonsen.

Når du bidrar med innhold på digi.no, må innholdet ansees som publisert og tilgjengelig for alle våre lesere. Husk også at det indekseres av søkemotorer.

Har du spørsmål til denne avtalen, bes du kontakte redaksjon@digi.no.

Les mer om: