Phonzo lanserer i Sverige

Norske Phonzo lanserer IP-telefoni i Sverige, og lover gratis samtaler over riksgrensen.

Norske Phonzo lanserer IP-telefoni i Sverige, og lover gratis samtaler over riksgrensen.

Det norske bredbåndstelefoniselskapet Phonzo lanserer i dag sine tjenester i Sverige. Norske og svenske kunder skal kunne ringe gratis til hverandre over landegrensene. Phonzo satser på en prisstruktur som skal være «billigst for folk flest» for å ta en utfordrerposisjon i det raskt voksende svenske markedet for bredbåndstelefoni.

Phonzo lanserte bredbåndstelefonitjenesten Phonzo Home i Norge i januar, og fulgte opp med Phonzo Anywhere med bredbåndstelefoni til PC, PDA og analog telefon. Begge tjenestene lanseres i dag i Sverige.

Pål-Vidar Lundquist, administrerende direktør i Phonzo, sier han planlegger å utvide til Danmark i sommer.

Phonzo inngikk tidligere i år en distribusjonsavtale med Coop. Avtalen innebærer at Coop skal selge Phonzos produkter og tjenester i 150 elektrovarehus i Norge og Sverige, hvor de har fire millioner medlemmer. Phonzo har den seneste tiden også inngått samarbeid med de norske telekomkjedene Telebutikken og Klart Svar.

– Distribusjonsavtalene med disse kjedene er svært viktig for at Phonzo skal nå stadig flere kunder i både Norge og Sverige. Vi får en svært god distribusjon i faghandelen og på store elektrovarehus med et svært bredt nedslagsfelt. I tillegg er Coops store medlemsmasse en veldig interessant målgruppe for oss, sier Lundquist.

Til toppen